Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens op eerste plaats

Bij de voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd 2009 staat Achtste-groepers huilen niet van Jacques Vriens op plaats één van de meest gelezen boeken, net zoals vorig jaar. Francine Oomen met Hoe overleef ik mezelf? en Anke de Vries met Blauwe plekken nemen plaats twee en drie in. Jacques Vriens heeft maar liefst vier titels in de top 10. Hij wordt op de voet gevolgd door Francine Oomen met drie titels.

Maar liefst 80.682 kinderen uit groep 7 en 8 hebben dit jaar meegedaan met de voorrondes op school voor De Nationale Voorleeswedstrijd. Tijdens de finale op 27 mei a.s. gaan de provinciale kampioenen de spannende strijd aan wie zich de Voorleeskampioen 2009 mag noemen.

Korte inhoud Achtste-groepers huilen niet
In de groep van juf Ina is vaak heibel, vooral over het voetballen in de pauze. Gelukkig is juf erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar als Akkie ernstig ziek blijkt te zijn, kan ook juf niks meer verzinnen. Heel groep acht leeft mee. Gelukkig kan Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nou gaat om de afscheidsavond, het schoolvoetbaltoernooi of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen!

Leeftijdsadvies: 10+

Lees ook:Oomen, Slee en Vriens blijven favoriet
Lees ook:ACHTSTE-GROEPERS HUILEN NIET met kerst in de bioscoop
Lees ook:Achtste-groepers huilen niet! Vanaf 15 februari in de bios
Lees ook:Recensie: Achtste-groepers huilen niet – Jacques Vriens
Lees ook:Geef Mij Maar Een Boek: Achtste-groepers huilen niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>