Kikker op groot prentenboekformaat

Kikker en het vogeltjeNog meer Kikker voor je geld! Vanaf nu zijn er namelijk twee boeken over Kikker van de schrijver Max Velthuijs verkrijgbaar in groot prentenboekformaat. Kikker en het vogeltje en Kikker en een heel bijzondere dag zijn nu te koop in een formaat van 23,8 bij 28,5 cm.

In Kikker en het vogeltje heeft Kikker een vogeltje gevonden bij de rand van het bos. “Kijk,” zei Kikker, “kapot. Hij doet het niet meer.” “Hij slaapt,” zei Varkentje. Maar Haas zei: “Hij is dood.” “Dood?” vroeg Kikker. “Wat is dat?” Een verhaal waarin aan kinderen wordt uitgelegd wat het verschil is tussen leven en dood.

In Kikker en een heel bijzondere dag verwacht Kikker tijdens het ontbijt dat het een andere dag wordt dan normaal. Haas had dit namelijk de dag ervoor nog gezegd. “Wat voor dag is het vandaag?” vroeg hij aan zijn vriendjes. “Vrijdag, geloof ik,” zei Eend. “Wasdag,” zei Varkentje. Maar dát had Haas niet bedoeld!Kikker en een heel bijzondere dag

Het is Kikker’s verjaardag, maar Kikker is verdrietig omdat hij er niet achterkomt. Maar dan blijkt dat Haas voor hem een verrassingsfeestje heeft georganiseerd en komt alles toch nog goed.

Titel: Kikker en het vogeltje
Auteur: Max Velthuijs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867782
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Titel: Kikker en een heel bijzondere dag
Auteur: Max Velthuijs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867775
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Klassieker: Kikker – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker is een held – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker gaat logeren – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker in de kou – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker babyspeelboekje – Max Velthuijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>