Preview De onsterfelijken – Evermore

evermore de onsterfelijkenIk heb weer een mooie preview van het bovennatuurlijke genre: De onsterfelijken – Evermore van Alyson Noël. Ik heb het boek al gelezen en het is echt een aanrader. Mooi uniek verhaal, vlotte schrijfstijl. Het is een boek dat je achter elkaar wilt uitlezen.

Het verhaal:
Sinds haar ouders en zusje bij een auto-ongeluk zijn omgekomen, kan Ever aura’s zien en andermans gedachten horen. Wanneer ze mensen aanraakt, ziet ze hun hele verleden.
Ze doet dan ook al het mogelijke om mensen uit de weg te gaan – tot de knappe en mysterieuze Damen in haar leven komt. Hij is de enige die de chaos in haar hoofd kan laten verdwijnen en de enige die haar echt begrijpt – het is net of hij in haar ziel kan kijken.
Ever wordt beetje bij beetje ingewijd in Damens wereld vol wonderen en geheimen, maar ze heeft nog steeds geen idee wie hij is of wat hij is. Het enige wat ze zeker weet, is dat ze hopeloos verliefd op hem is.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Evermore van Alyson Noël! Wil jij meteen het boek aanschaffen om het hele verhaal te lezen?

[isbn]9789045801919[/isbn]

Lees ook:Evermore – de onsterfelijken
Lees ook:De onsterfelijken – Blauwe maan
Lees ook:Preview Blauw maan
Lees ook:Boektrailer The Immortals – Evermore
Lees ook:De ziel van de stad

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Preview De onsterfelijken – Evermore

    1. Natasja Storm

      Bedankt! Ik kende de hyve al, maar zal het idd bijhouden :)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>