Smartphone filmstudio – Bryan Michael Stoller

Smartphone filmstudioMaak je eigen film en toon die aan je vrienden! De box Smartphone filmstudio van Bryan Michael Stoller wordt een beamer die ervoor zorgt dat je met je smartphone op de muur kunt projecteren.

Maak je eigen filmpjes met je smartphone en beam ze op de muur! Bezorg je vrienden en familie een onvergetelijke avond. In dit pakket vind je een praktische handleiding vol professionele tips en stap-voor-stap-opdrachten. Ontdek de basistechnieken van filmen met je smartphone en leer alles over het productieproces: de eerste ideeën, de opnames en de montage op je computer.

Ook bevat de box een kwalitatieve lens om van deze doos een echte beamer te maken. Schuif je smartphone erin en vertoon je film! En wat er ook bij zit zijn popcorndozen en tickets voor je filmvoorstelling en een storyboardboekje dat je helpt je ideeën te vertalen in beelden.

Smartphone filmstudio Illustratie

Titel: Smartphone filmstudio
Auteur: Bryan Michael Stoller
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401438780
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Doos – Min Flyte
Lees ook:Grote doos, kleine doos – Caryl Hart
Lees ook:Filmen maar!
Lees ook:De donker-doos – Louise Greig
Lees ook:Maak monsters, mensen en andere mormels – Jesse Goossens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>