Doos – Min Flyte

DoosDoos is een bijzonder prentenboek dat er uit ziet als een… doos! Over spelen, creativiteit en je fantasie gebruiken. Wat zou jij doen met een lege kartonnen doos?

Vier kleuters krijgen elk een kartonnen doos. Wat zou erin zitten? Daar kom je als lezer achter als je een van de vele flapjes optilt. En dat wordt steeds spannender, want de dozen worden groter en groter.

Als al het speelgoed uitgepakt is, blijkt dat je niet alleen met het speelgoed, maar juist ook met de dozen een hoop plezier kunt beleven. Een kasteel, een boot, een poppenkast: met een simpele kartonnen doos en wat fantasie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Het prentenboek heeft een opvallend omslag met een doorkijkje en een vindingrijke vormgeving met 10 flapjes en twee grote uitklappers. Ondanks al deze extra’s kost het boek toch maar 10,95!

Doos Illustratie

Titel: Doos
Auteur: Min Flyte
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025761325
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het grote dozenboek – Courtney Sanchez
Lees ook:Grote doos, kleine doos – Caryl Hart
Lees ook:Mijn eigen boerderij – Corina fletcher en Britta Teckentrup
Lees ook:Piratenspeelboek – Corina Fletcher & Britta Teckentrup
Lees ook:Dit is Dikkie Dik – Jet Boeke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>