Het boek van Tess – Miriam Bruijstens

Het boek van TessEr is aan het begin van dit jaar weer een nieuw boek verschenen voor jonge volwassenen. Het gaat om een cross-overroman over een zomer vol drank, seks en gedichten. Vol lijstjes en liefde. Maar ook vol eenzaamheid en pijn.

Ontmoet Tess, 23 jaar. Tess schrijft, Tess leeft en Tess doet. Dat laatste vooral, zonder veel na te denken over de gevolgen van haar acties. In Het boek van Tess maak je een zomer lang mee hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken.

Want om auteur te kunnen worden, moet je wel zorgen dat je zelf ook veel meemaakt, vindt ze. In haar eentje onderneemt ze gevaarlijke avonturen, met haar vriendinnen komt ze in bizarre situaties terecht en berooft ze een fontein. Gelukkig ontmoet ze iemand die haar rust geeft en haar na laat denken over haar leven. Aan hem vertelt ze haar grootste geheim.

De vrije val duurt eindeloos. Mijn jurk bolt op en fungeert als parachute. Even voel ik me alsof ik zweef, maar dan krijgt de zwaartekracht vat op me en val ik als een baksteen.

Titel: Het boek van Tess
Auteur: Miriam Bruijstens
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044823271
Voor jongeren vanaf 15 jaar en Young Adults.

Lees ook:Het 2de boek van Tess – Miriam Bruijstens
Lees ook:Recensie: Laat me met rust – Maaike Möllmann
Lees ook:Full House – Bluf
Lees ook:Boekverfilming Mijn bijzonder rare week met Tess – Anna Woltz
Lees ook:Jonkvrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>