Ik zwijg!

Echte helden zwijgen niet is een leuk en spannend boek voor jongens, maar ook voor meisjes die durven. Het is een verhaal over vriendschap en hoe je die moet bewaren. Moet je altijd opkomen voor je vrienden? Of moet je soms ook de waarheid vertellen. De vrienden hebben een geheim, maar wat als een van hen het geheim opkropt en dit niet langer voor zich kan houden. Het is een verhaal over de waarheid verzwijgen en de waarheid vertellen, of toch niet alles?

Het is niet altijd nodig om de hele waarheid te vertellen, en in Echte helden zwijgen niet kun je lezen hoe de vrienden een oplossing vinden. Hoe de vrienden dat doen? Dat kun je lezen in het boek.

Arend van Dam heeft een vlotte pen en leuke woordspelingen. Het verhaal wordt bijgestaan door fotomateriaal en leuke afbeeldingen. Tevens is het een interactief boek. Ik zwijg en zeg alleen: lees het boek! Als je de hint in het verhaal begrijpt, weet je het antwoord;-)

Lees ook:Echte helden zwijgen niet
Lees ook:Zwijgen is goudvis – Annabel Pitcher
Lees ook:De waarheid en niets anders dan de waarheid over jongens en meisjes – Françoise Boucher
Lees ook:Sam, er is zoveel dat ik je wil vertellen – Mario Demesmaeker
Lees ook:De arend – Renne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>