Hoe werkt dat? – Dorling Kindersley

Hoe werkt datHoe werkt dat? is een boek van Dorling Kindersley over de werking van drones, vliegende auto’s en andere hightech-uitvindingen. Alles wat je wilt weten over supercoole uitvindingen staat erin en het is dan ook een perfecte introductie in technologie en hightech-wetenschap.

Aan de hand van ongelooflijk beeldmateriaal ontdek je de werking van drones, supercomputers, onderwaterhotels, hoverboards, vliegende auto’s en glow-in-the-darksticks. De foto’s van de uitvindingen in dit boek zijn “opengeklapt’, waardoor de lezer een kijkje wordt gegeven op ieder detail dat normaal gesproken onzichtbaar zou blijven.

Een geweldig boek om je uren in te verliezen door de afwisselende vormgeving, de bijzondere foto’s en de diversiteit van de onderwerpen. Het boek heeft een opvallende vormgeving als laptop/tablet met zilver op snee en kan jaren mee als encyclopedie.

Titel: Hoe werkt dat?
Auteur: Dorling Kindersley
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000355501
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook:WOW! Een encyclopedie zoals je nog nooit gezien hebt!
Lees ook:Zo werkt dat. Verbluffende uitvindingen – Malgorzata Mycielska
Lees ook:Ik zie, ik zie… Een boek vol woorden
Lees ook:Begrijpen hoe het werkt – Joël & Clément Lebeaume
Lees ook:Peppa’s rode auto – Neville Astley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>