Meneer Haas en mevrouw Beer krijgen bezoek

“Voor jou doe ik alles!”

Meneer Haas en mevrouw Beer weten in het derde verhaal opnieuw te vertederen. Dat komt door de paginagrote illustraties in zachte tinten van Frauke Weldin, en misschien wel vooral door de manier waarop de twee tegenpolen met elkaar omgaan: ze accepteren dat ze van elkaar verschillen. Oom Haas komt logeren en zet het huis én het leven van meneer Haas flink op zijn kop. Er komt nieuw behang, er worden gordijnen gemaakt – het hele huis wordt opnieuw ingericht. Meneer Haas vindt dat maar niks, mevrouw Beer daarentegen is erg onder de indruk van de charmante oom Haas.

Titel: Meneer Haas en mevrouw Beer krijgen bezoek
Auteur: Christa Kempter
Illustrator: Frauke Weldin

[isbn]9789051161618[/isbn]

Lees ook:Waar is Beer? & Voor mij! (Beer en Haas) – Emily Gravett
Lees ook:Mevrouw Justien – Isabelle Desegher
Lees ook:Verrassing! – Niki Daly
Lees ook:Een huis voor Haas… en Muis! – Rosalinda Kightley
Lees ook:Gaatjes (Vos en Haas – Ik lees als Haas) – Sylvia Vanden Heede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>