Het grote voorleesfeest

Het grote voorlees feestNieuw deel in de populaire reeks grote voorleesboeken. Om elke dag uit voor te lezen! Het grote voorleesfeest van Marianne Busser en Ron Schröder

Een lekker dik boek dat niet voor niets Het grote voorleesfeest heet. Want voorlezen uit dit boek is absoluut een feest voor jong en oud!

Allerlei leuke, grappige en ontroerende verhalen en versjes komen aan bod. Versjes over varkentje Mondriaan, de blote koning en prinsje Alexander. Verhaaltjes over het mannenkoor, over egel en haas, en over oma Fluitekruid en het voetbalelftal.
En niet te vergeten: het verhaal van mevrouw en meneer Takkenbos, die tijdens een televisieprogramma een echte olifant winnen, terwijl ze nog wel zó op een auto hadden gehoopt. Ze zitten met hun handen in het haar, want hoe verzorg je thuis een olifant?

Auteur: Marianne Busser en Ron Schröder
Illustrator: Dagmar Stam
Aantal pagina’s: 128
Leeftijdsadvies: 3+

Lees ook:De poepfabriek – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Olifant en de kist vol appels – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het Speelgoedwinkeltje – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De reuzenpanda – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Kwallenpap & slakkenvla – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>