Help, een dino in de tuin

Help, een dino in de tuin! is het verrassende en fantasievolle debuut over gezinsuitbreiding van Hilde Meijer. De grappige illustraties van Barbara de Wolf maken dit verhaal helemaal af.

Jort heeft een broertje gekregen. Hij vindt er niet veel aan: de baby kan niks en huilt vaak. En Jort kan helemaal niet tegen herrie. Nou ja, schreeuwherrie dan. Muziekherrie vindt hij soms wel leuk. Wanneer het huis weer vol kraamvisite is, gaat Jort in de tuin graven. Dat vindt hij het leukste wat er is: op zoek naar insecten en wormen, maar ook naar spijkers, scherven en andere voorwerpen.

Dan verschijnt er ineens een bult in de aarde. Er komt een bruin rond kopje tevoorschijn, twee bolle ogen en een lijfje bedekt met schubben. Het lijkt wel op Jorts speelgoeddino. Ineens gaat het bruine bekje open en zet het mormeltje het op een brullen. Wanneer Jort het in zijn armen neemt, is het meteen stil. Maar Jort kan de dino toch niet de hele tijd blijven vasthouden?

Leeftijdsadvies: 4+
Aantal pagina’s 48
Verschijnt februari 2009

Lees ook:Zoek en vind de dino’s & de dieren – Thierry Laval & Yann Couvin
Lees ook:Ik ♥ lezen: De kleine dino gaat op pad – Michaela Hanauer
Lees ook:Joris puzzelt een dino – Harmen van Straaten
Lees ook:Ik hou van dino’s – Roger Priddy
Lees ook:Bezig Beertje bij de dino’s – Benji Davies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>