Eigen schuld – Ria Lazoe

Eigen schuldIn twee seconden kan alles veranderen. Daarover lees je in een Young Adult van eigen bodem, want de Nederlandse schrijfster Ria Lazoe heeft weer een nieuw boek geschreven: Eigen schuld.

Door Lynns onoplettendheid belandt de achttienjarige Royce in het ziekenhuis. Hij is ernstig gewond. Lynn wordt overspoeld door schuldgevoel en wil alles doen om Royce te helpen, zelfs als ze merkt dat hij vastzit in een web van chantage en bedreiging.

Keer op keer kiest ze ervoor om zijn boodschappenmeisje te zijn en ze besluit zelfs om in het geheim af te spreken met de zware crimineel die hem chanteert. Uiteindelijk besluit ze om samen met haar vriendin Misha wraak te nemen op deze afperser, maar die laat niet met zich spotten.

De meiden worden ontvoerd en belanden in een groot en donker woud. Ze beleven een angstige tijd op een enge plaats waar niemand alleen de nacht wil doorbrengen. Ria Lazoe over Eigen schuld:

“Wat zou ik graag willen beleven wat de hoofdpersonen uit dit verhaal meemaken! Nee, natuurlijk geen ongelukken of chantage, maar zwerven door een uitgestrekt woud, en dan wolven horen huilen…”

“Een spannende en sfeervolle Young Adult over schuldgevoel, vriendschap en liefde, die je nog lang zal bijblijven,” volgens uitgeverij Clavis.

Titel: Eigen schuld
Auteur: Ria Lazoe
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825398
Voor Young Adults.

Lees ook:Het pistool – Ria Lazoe
Lees ook:Gevangen vogel – Ria Lazoe
Lees ook:De jongen uit het woud – Jen Minkman
Lees ook:Dingen die we zeker weten – Jessi Kirby
Lees ook:Schuld (Fallen 5) – Lauren Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>