Val – Cis Meijer

ValHoe ver ga jij om de waarheid te achterhalen? Cis Meijer heeft haar tweede spannende jeugdthriller geschreven: Val. Ben je ook fan van de boeken van Mel Wallis de Vries? Dan zijn die van Cis Meijer ook zeker wat voor jou!

Na de zomer zou Liv naar dezelfde highschool gaan als haar urban climbing- en hartsvriendin Sofia in New York. Maar terwijl Liv de weken aftelt, gedraagt Sofia zich op Skype steeds vreemder. Hun laatste telefoongesprek eindigt in ruzie.

Dan ontvangt ze van Sofia een appje: HET SPIJT ME. ALLES KOMT GOED! Een dag later bereikt Liv het afschuwelijke nieuws dat Sofia is omgekomen bij een tragisch ongeval. Liv twijfelt aan Sofia’s doodsoorzaak. Was het echt een ongeluk?

Liv besluit toch naar New York te vertrekken, wat natuurlijk bij uitstek een urban climbing-stad is. Met gevaar voor eigen leven gaat ze op zoek naar de waarheid achter Sofia’s verdwijning.

Een rotte geur dringt mijn neus binnen. Natte steentjes, verdroogde resten aarde, kleverige spinrag en ik wil niet weten wat voor dode insecten. Het is alsof ik in een open graf woel.

Val is een spannend en boeiend boek om te lezen en je krijgt er ook nog eens een POLITIE NIET BETREDEN-elastiek bij.

De pers over Verdoofd van Cis Meijer:
“Een ijzersterk debuut met een hoog spanningsniveau!” – Vrouwenthrillers.nl
“Vlotte, vloeiende stijl, met pakkende dialogen en rake beschrijvingen… De ontknoping is (letterlijk) gruwelijk spannend.” – NBD Biblion
“Heel overtuigende jeugdthriller. Waanzinnig spannend tot de
laatste bladzijde.” – Pluizer.be

Titel: Val
Auteur: Cis Meijer
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026138270
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Sofia het prinsesje: Groot verhalenboek
Lees ook:Verwoest – Margje Woodrow
Lees ook:Klassieker: Oma’s rommelkamer – Bette Westera
Lees ook:Moordspel – Cis Meijer
Lees ook:Shock – Mel Wallis de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>