In de ban van de wolf – Christine Charliers

In de ban van de wolfJe zult maar voor de wolven geworpen worden. In de debuutroman van Christine Charliers dat deze maand is uitgekomen leidt Esther een normaal puberleven, tot er op een dag drie mannen aan haar deur staan.

De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de Pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje komt een einde.

Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen.

De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig – maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar. Wat willen ze in hemelsnaam?

Een debuut met scherpe tanden en wilde haren, dat je zal laten huilen naar de maan. Voor lezers vanaf ongeveer 14 jaar.

“Heel verrassend was dat mijn personages, naarmate het boek vorderde, mijn planning in de war stuurden en zelf hun eigen ding gingen doen. Eentje in het bijzonder…” - Christine Charliers

Titel: In de ban van de wolf
Auteur: Christine Charliers
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044824056
Voor Young Adults.

Lees ook:Jacht op het antiserum (In de ban van de wolf 2) – Christine Charliers
Lees ook:Op de rug van de duivel
Lees ook:Drie keer verliefd
Lees ook:Hoe poets ik mijn tanden? & Hoe strik ik mijn veters?
Lees ook:Marcs grote gevaarlijke tanden – Jarvis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>