De prinses (Selection 4) – Kiera Cass

De PrinsesNa het enorme succes van De Selectie, De Elite en De One schreef bestsellerauteur Kiera Cass De Prinses, het spannende vervolgverhaal op de trilogie. 35 mannen en maar één prinses… een nieuwe selectie is begonnen!

Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren.

Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders.

Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.

‘Bedoelt u dat ik een keus heb?’ Vader haalde diep adem. ‘Ja, lieverd, uit 35 kandidaten.’ Ik sprong op van mijn stoel en wees naar de deur. ‘Eruit!’ riep ik. ‘Nu meteen!’

Zonder nog een woord te zeggen verlieten ze mijn kamer. Ze wisten toch zeker wel wie ze voor zich hadden en waarvoor ze me hadden opgeleid? Ik was Eadlyn Schreave. Niemand was machtiger dan ik. Als ze dachten dat ik me zonder slag of stoot gewonnen zou geven, hadden ze het mis.

Titel: De Prinses
Serie en deel: Selection 4
Auteur: Kiera Cass
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000345182
Voor Young Adults.

Lees ook:De kroon (Selection 5) – Kiera Cass
Lees ook:De koningin & De favoriet (Selection serie) – Kiera Cass
Lees ook:De prins & De lijfwacht (Selection serie) – Kiera Cass
Lees ook:Lang & gelukkig (Selection-serie) – Kiera Cass
Lees ook:Siren – Kiera Cass

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>