Liefde heelt alle wonden (Maaike & Domenico 9) – Susanne Wittpennig

Maaike en DomenicoOp 17 maart 2015 komt in Nederland het negende en tevens laatste deel van de immens populaire serie Maaike en Domenico in de nieuwe stijl uit. Het heet Liefde heelt alle wonden. In Zwitserland, waar de auteur Susanne Wittpennig vandaan komt, kwam het laatste deel binnen op nummer 1 in de boeken top tien.

In Nederland zijn inmiddels al ruim 50.000 boeken van deze serie verkocht. “Volg je eigen gevoel,” is het motto van de auteur. Ze schreef al over Maaike & Domenico toen ze 12-13 jaar was. Ze bestudeerde mensen uit haar omgeving en bedacht daar vervolgens allerlei verhalen over.

De liefde van Maaike en Domenico raakt in een stroomversnelling van onverwachte wendingen, die uitmondt in een ontroerende finale. Na een heftig afscheid bij hun bekende straatlantaarn gaan Maaike en Domenico hun eigen weg. Maaike zoekt naar nieuwe doelen.

Blijft ze in Berlijn en gaat ze geneeskunde studeren? Gaat ze op zoek naar een nieuwe liefde? Langzaam krijgt Maaike weer grip op haar leven. Maar dan krijgt ze een telefoontje uit Sicilië waardoor haar plannen weer overhoop worden gegooid. Hoe zal het laatste boek uit de reeks af gaan lopen?

Titel: Liefde heelt alle wonden
Serie en deel: Maaike & Domenico 9
Uitgeverij: Callenbach
ISBN: 9789026621123
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Tot je weer ademen kunt (Julia & Jeremy 1) – Jessica Winter
Lees ook:Adila, waar ben je? – Marjolein Witte & Maaike Kramer
Lees ook:IKO (The Lunar Chronicles 7) – Marissa Meyer
Lees ook:Verblind
Lees ook:Nergens meer veilig – Jan Heerze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>