Emma wil een broertje (Laten we praten over…) – Emy Geyskens & Kolet Janssen

Emma wil een broertjeIn de reeks ‘Laten we praten over…’ is nu een boek verschenen over het thema kinderwens. 1 op 6 koppels heeft te maken met problemen om zwanger te worden en seksuele opvoeding is ook van jongs af aan leren hoe kostbaar vruchtbaarheid is.

Emma wil een broertje is een grappig en ontroerend prentenboek over Emma die enig kind is. Ze wil net als haar vriendin Leyla een broertje en ze doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen! Maar stilaan leert ze dat het niet altijd zo eenvoudig is… En dat je dan andere oplossingen moet zoeken!

Emma en Leyla spelen vaak samen. Op een dag krijgt Leyla een broertje, Sinan. Emma krijgt er niet genoeg van om naar hem te kijken en met hem te spelen. Zij wil ook zo’n broertje, vertelt ze thuis. Maar bij haar mama en papa lukt het niet zo best… Dat maakt Emma boos en verdrietig. Ze doet er alles aan om toch haar zin te krijgen. Maar wat als dat niet lukt?

Dit boek is verschenen in samenwerking met het Expertisecentrum Kinderwens Vlaanderen, een organisatie die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een onvervulde kinderwens en aan mensen die een zwangerschapsverlies meemaakten.

Titel: Emma wil een broertje
Serie: Laten we praten over…
Auteur: Emy Geyskens & Kolet Janssen
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059242555
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Sammy krijgt pleegouders – Kolet Janssen & Emy Geyskens
Lees ook:De allergie-kampioen (Laten we praten over…) – Emy Geyskens
Lees ook:Nerve (filmeditie) – Jeanne Ryan
Lees ook:Voorlopers – Mirjam Hildebrand
Lees ook:Lastminutemama’s – persoonlijke verhalen en feiten over laat kinderen krijgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>