Mijn ouders maken me gek – Pete Johnson

Mijn ouders maken me gekMijn ouders maken me gek is het hilarische vervolg op Mijn ouders zijn onhandelbaar van Pete Johnson. De serie beschrijft de grappige avonturen van een vrolijke tiener en bevat dan ook een flinke dosis humor.

Het leven lacht Louis toe: zijn grote droom om ontdekt te worden als komiek lijkt binnen handbereik wanneer hij uitgenodigd wordt voor een talentenshow op tv. Ook in de liefde loopt alles op wieltjes want zijn eerste officiële afspraakje met Maddy komt eraan.

Alleen op school wil het niet zo vlotten, integendeel. Wanneer het schoolhoofd een gesprek wil met Louis’ ouders over zijn toekomst, doet Louis er dan ook alles aan om dit te voorkomen.

Stel je voor dat zijn ouders hem zouden verbieden om deel te nemen aan de talentenshow! Zal Louis erin slagen om zijn ouders en het schoolhoofd om de tuin te leiden?

Titel: Mijn ouders maken me gek
Auteur: Pete Johnson
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002261459
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Mijn ouders zijn onhandelbaar – Pete Johnson
Lees ook:Hoe je 13 wordt en overleeft… als je ouders vampieren zijn – Pete Johnson
Lees ook:Hoe je op vampiers jaagt – Pete Johnson
Lees ook:Mijn schaduw – Robert Louis Stevenson
Lees ook:Trailer: De Indiaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>