Het recht van de sterkste & De nacht van het kwaad (Strijd om Elementia 1 & 2) – Sean Fay Wolfe

Het recht van de sterksteSean Fay Wolfe was pas 16 jaar jong toen hij Het recht van de sterkste schreef, en hij was pas 17 toen hij zijn tweede boek afrondde. Hij is een fervent speler van Minecraft en houdt van het creëren van avonturenverhalen vol actie.

Ook voor de Nederlandse Minecraft fans van 9 jaar en ouder is er nu eindelijk een spannend leesverhaal óver dit populaire spel. De hele Minecraft-wereld ontdek je én bouw je als het ware zelf in deze meeslepende trilogie, die laat zien hoe het spel werkt, maar tegelijkertijd zijn eigen verhalende ‘boekenwereld’ vol avonturen met fictionele personages schept.

In dit fictie-avontuur staan de nieuwe spelers Stan en Charlie in het spel pas helemaal aan het begin als ze horen dat er een wet is uitgeschreven waarmee nieuwkomers bij wanprestatie zonder meer uit het spel worden verbannen. De beginners Stan en Charlie bundelen samen met het meisje Kat daarom hun krachten in de Minecraft-wereld en gaan de strijd aan!

In het tweede deel zijn er vier maanden verstreken sinds Stan de leiding overnam van de Minecraft server Elementia. Onder het bewind van Stan en zijn vrienden, is Elementia uitgegroeid tot een van de meest succesvolle servers in de geschiedenis van Minecraft.

Maar niet alles gaat goed. De onheilspellende organisatie Noctem Alliance belaagt Element City met afschuwelijke terroristische aanslagen.

Hoewel Stan en zijn vrienden keihard terugvechten, lukt het niet om de Alliantie neer te halen. De spanning loopt op en er dreigt een vreselijke oorlog uit te breken. Om het recht te laten zegenvieren zal Stan belangrijke maar bijna onmogelijke beslissingen moeten nemen. Stan en zijn vrienden bereiden zich voor op de komst van een allesomvattende vernietiging.

Strijd om Elementia

Titel: Het recht van de sterkste / De nacht van het kwaad
Serie en deel: Strijd om Elementia 1 & 2
Auteur: Sean Fay Wolfe
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 97890003494499789000349975
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Het lot van de wereld (Strijd om Elementia 4) – Sean Fay Wolfe
Lees ook:De duisternis van hoop (Strijd om Elementia 3) – Sean Fay Wolfe
Lees ook:Minecraft: de geheimen van de survivors – Mojang
Lees ook:De strijd van de skeletten (Minecraft 5) – Winter Morgan
Lees ook:Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft steden – Kirsten Kearney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>