Cold Skin

cold skinOp een vrijdagavond wordt Colleen O’Connor, de schoonheid van het mijnstadje, gevonden bij de rivier. Haar bleke huid licht op in het maanlicht. Haar hoofd bloedt. Ze is dood. En alle mannen van Burruga zijn in één klap verdacht.

De moord zet het slaperige stadje totaal op zijn kop. Negen ‘stemmen’ reageren op de moord en vertellen ieder hun verhaal. Iedereen heeft zijn eigen waarheid over Colleen. En voor iedereen betekent Colleen iets anders.

In de ‘novel in verse-traditie’ van Aan de rivier en De roep van de wolf slaagt Herrick er opnieuw in om tegen de uitzichtloosheid van een kleine stad een ontroerend verhaal neer te zetten, waarin plaats is voor broeierige verliefdheden, onverwerkte verledens en grotere idealen.

Cold Skin completeert een drieluik over desolate steden in de binnenlanden van Australië. Eerder verschenen bij Lemniscaat Aan de rivier en De roep van de wolf.

Titel: Cold Skin
Auteur: Steven Herrick
Aantal pagina’s: 216

[isbn]9789047702047[/isbn]

Lees ook:De roep van de wolf
Lees ook:Aan de rivier
Lees ook:De roep van Avalon (Eiland in de mist 2) – Mara Li
Lees ook:De Grote Jongerenliteratuur Prijs
Lees ook:Betoverend, heerlijke recepten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>