Floortje – Joyce Stienstra

Floortje en jijJoyce Stienstra vond het altijd al leuk om verhalen te verzinnen. Het personage Floortje is geboren tijdens haar middelbare schooltijd en in juni 2013 verzamelde Joyce haar prentenboekverhalen en illustraties over Floortje en bracht ze uit.

In het eerste boek, Floortje, maken we kennis met het meisje van vijf. Zij heeft een zusje, Nicky, en in één van de prentenverhalen krijgt zij een klein broertje, Pascal, erbij. In het allereerste verhaal laat Joyce Floortje ‘jarig’ zijn, waarbij Floortje voor haar verjaardag een door haar oma gebreide trui krijgt.

In de vervolgverhalen viert Floortje haar kinderfeestje waar zij ontzettend veel pannenkoeken eet… als dat maar goed gaat… Het wordt spannend, want er is een dief in huis, zij krijgt een broertje en ze viert carnaval.

Het nieuwste boek in de reeks dat onlangs verscheen is Floortje en jij. Ontdek jij hierin met Floortje de geheimen op de kaart bij Vleuten, de Meern en Leidsche Rijn? Ga jij op avontuur met Hallucigenia sparsa? En ga jij de spannende proefjes uitvoeren? Floortje zal je erbij helpen…

Naast deze twee boeken zijn er de volgende werken verschenen: De encyclopedie van Floortje, Babydingen, Gaaf, mag ik naar Scouting?!, Groei op met Floortje en Kleurboek. Alle informatie hierover én leuke kleurplaten vind je op de website van Joyce: www.joycestienstra.nl.

Floortje

Titel: Floortje / Floortje en jij
Auteur: Joyce Stienstra
Uitgeverij: Vior Webmedia
ISBN: 97890820423379789082042375
Voor kinderen vanaf 24 maanden.

Lees ook:Het leukste boek van Floortje – Suzanne Buis & Cok Grashoff
Lees ook:Proefjes doen bij De Kinderboekwinkel Amsterdam
Lees ook:Een kleintje erbij – Lauren Child
Lees ook:Supercoole experimenten voor kids – Uwe Kauss, Susanne Reininger & Charlotte Willmer-Klumpp
Lees ook:Hoe maken ze de voorkant van de populaire boeken over Floortje en Lizzy?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>