Het negende deel van Kleine IJsbeer nu verkrijgbaar!

Er is weer een nieuw prentenboek van de leukste, liefste en meest knuffelbare kleine witte beer verkrijgbaar… Ik heb het natuurlijk over Lars de kleine ijsbeer. Het negende deel over de avonturen van Lars – Kleine IJsbeer en de Walvisbaar van Hans de Beer - ligt in de boekwinkels. En Kleine IJsbeer is jarig: hij is 21 jaar geworden.

In Kleine IJsbeer en de walvisbaai trekt Lars er na een lange, donkere winter op uit. Hij wil van het mooie lenteweer genieten en ontmoet al snel een nieuwe vriend, Arie de aalscholver. Samen gaan ze verder. Ze spelen met de witte walvissen en ontmoet Pjotr de potvis. Maar dan komen de walvisjagers, die de vissen willen vangen. Lars weet een baai waar de vissen zich kunnen verstoppen en zo weten ze te ontsnappen. Lars heeft er weer een heleboel vrienden bij.

Auteur: Hans de Beer
Leeftijdsadvies: 4+
Aantal pagina’s: 32

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Kleine IJsbeer en de verdwenen vissen (Kleine IJsbeer 11) – Hans de Beer
Lees ook:Een ijsbeer in de tropen
Lees ook:Kleine IJsbeer – Hans de Beer
Lees ook:GEADOPTEERDE PJOTR STEEKT KINDEREN HART ONDER DE RIEM
Lees ook:Kloddertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>