Patrick Lagrou dook in de griezelwereld

Patrick Lagrou weet alles over griezels. Het grote griezelboek is om te griezelen! Durf jij erin te kijken?

Een boek vol met spoken, geesten, duivels, mummies, vampiers, heksen, gekke professoren, weerwolven, ruimtewezens en zo veel meer … Kan dat? Ja, de bekende jeugdauteur Patrick Lagrou dook in de wondere wereld van de griezels en vond het daar zo bijzonder dat hij ze allemaal in één boek verzamelde.

Je vindt hier allerlei weetjes over leuke en minder leuke griezels, zoals hoe ze er meestal uitzien, waar ze vandaan komen, hoe ze bestreden kunnen worden … Ook zitten er een heleboel verwijzingen naar de filmwereld in vervat én een heleboel grappen, want geloof het of niet, ook griezels moeten lachen!Een schitterend weetjesboek over alle mogelijke griezelfiguren die kinderen intrigeren, geschreven door de populaire griezelauteur Patrick Lagrou. De bijzonder gedetailleerde illustraties toveren je naar verschillende werelden! Een echt hebbeding …

 

 

Auteur: Patrick Lagrou
Illustrator: Stijn Felix
Leeftijdsadvies: 10+
pagina’s: 48
Verschijnt september 2008

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Offer in de Andes
Lees ook:Jacht op de kattenbeul – Patrick Lagrou
Lees ook:Het geheim van de tempelier – Patrick Lagrou
Lees ook:Ik zie, ik zie… Walter Wick
Lees ook:Monsters & Griezels, gruwelijk leuke voorleesverhalen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patrick Lagrou dook in de griezelwereld

  1. Martine

    Misschien een leuke tip in hetzelfde genre: net uitgekomen is het boekje Slaapkamernachtdieren. Een grappig boekje met alle wezentjes die ‘s nachts in je slaapkamer leven. Opgefleurd met mooie illustraties, zeker een aanrader als je van dit “beschrijvende” genre houdt. Het boekje is geschikt voor wat jongere lezers dan dit boek.

      /   Reply  / 
  2. Natasja

    Hoi Martine,

    Bedankt voor de tip. Ik kende het boekje al, maar volgens mij staat het nog niet op de lijst om op de blog te plaatsen. Nu wel:-)

    Groetjes, Natasja

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>