DAG! van 4-8 jaar – Carin van Essen

Dag! van 4-8 jaarJe kunt nu zingend opvoeden met liedjes over opruimen, geduld leren, emoties enz. met de CD en het boekje DAG! van 4-8 jaar van Carin van Essen vol aanstekelijke meezingliedjes voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

DAG! van 4 tot 8 jaar is een vervolg op DAG! 0 tot 4 jaar en is bedoeld voor ouders en kinderen. De cd kent 16 vrolijke liedjes die heel herkenbaar zijn in het leven van alle dag en zijn geschreven en gezongen door Carin van Essen.

De liedjes zijn makkelijk mee te zingen en sluiten aan bij de opvoeding. De teksten van de eigentijdse liedjes met actuele thema’s staan in het boekje, met kleurrijke illustraties van Roel Ottow. Bij ieder lied komt een kernwaarde in de opvoeding aan bod. Het zijn liedjes over geduld leren, op je woorden letten, genieten van de kleine dingen enz.

Titel: DAG! van 4-8 jaar
Auteur: Carin van Essen
Uitgeverij: Callenbach
ISBN: 9789043526388
Voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Lees ook:Zing mee met opa & oma! – Karin Bloemen & Harmen van Straaten
Lees ook:Ridder Roel de drakenvechter – Aron Dijkstra
Lees ook:De leukste kinderliedjes en versjes
Lees ook:De allerleukste kinderliedjes
Lees ook:Ridder Roest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>