MainStreet. The Story So Far – Kristel van den Brink

MainStreet The Story So FarMainStreet is één van de populairste boybands van het moment in Nederland. Ze werden bekend door hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival van 2012 en nu is hun verhaal opgetekend in het boek The Story So Far.

MainStreet bestaat uit vier jongens: Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. Sinds het Nationaal Junior Songfestival timmeren ze heel hard aan de weg.

Zo zijn ze de eerste boyband in de geschiedenis die met hun debuutalbum op nummer één kwam te staan, want van hun eerste CD gingen meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank.

Ook hebben ze in het voorprogramma gestaan van Justin Bieber, twee cd’s uitgebracht, zijn ze in 2015 Ambassadeurs van de Vrijheid geweest, gaven ze uitverkochte concerten in de grootste popzalen van Nederland en werd hun documentaire in diverse (uitverkochte) bioscopen vertoond. En de jongens zijn nog geen 18 jaar oud!

Dit boek is natuurlijk een must-have voor alle fans (de Mainiacs) en het ideale cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom. In het boek staan veel mooie foto’s, uitgebreide interviews met de bandleden en nog veel meer.

Titel: MainStreet. The Story So Far
Auteur: Kristel van den Brink
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020621891
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Double me, double you – Gonneke Huizing
Lees ook:Love Stories: Yelien en Blue Boy (For Girls Only!) – Hetty van Aar & Danny De Vos
Lees ook:Wim Daniëls
Lees ook:Meest verfilmde schrijfster van Nederland Carry Slee ontvangt Award
Lees ook:Klassieker: Kippenvel Junior bind-up & Kippenvel bind-up – R.L. Stine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>