Gouden bergen (Geek girl 4) – Holly Smale

Gouden bergenGouden bergen is het vierde deel in de populaire serie ‘Geek Girl’ van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

Harriet Manners – fotomodel tegen wil en dank en zelfverklaarde nerd – heeft goede hoop voor het nieuwe schooljaar: in dit eindexamenjaar gaat alles anders worden, beter, spannender. Maar vooralsnog lijkt er zich weinig spannends in Harriets leven voor te doen.

Haar vriendin Nat is nu ze studeert alleen nog maar bezig met jongens en vriend Toby heeft alleen maar aandacht voor zijn ‘Supergeheime Project’. Gelukkig dient zich een bijzondere modellenklus aan: in de gouden zandduinen van Marokko.

Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Titel: Gouden bergen
Serie en deel: Geek girl 4
Auteur: Holly Smale
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760014
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Voor altijd (Geek Girl 6) – Holly Smale
Lees ook:Geek Girl bekent kleur (Geek Girl 5) – Holly Smale
Lees ook:Geek girl – Holly Smale
Lees ook:Gossip Girl 7 – Er is geen betere – tv-editie
Lees ook:De koperen vuist (Magisterium 2) – Holly Black & Cassandra Clare

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>