Op zoek naar Jeroen – Paul van Loon

Op zoek naar JeroenIn 2016 is het Jheronimus Bosch-jaar en ter gelegenheid hiervan verschijnen er vele nieuwe boeken over Bosch. Paul van Loon schreef het boek Op zoek naar Jeroen, een ontmoeting van twee meesters in de fantasie.

Wat is dat voor geluid, midden in de nacht? Tot zijn grote verbazing komt Paul in een andere wereld terecht. Een wereld vol vreemde wezens en bizarre taferelen, waarvan hij het bestaan nooit had kunnen vermoeden.

Maar de duizelingwekkende werkelijkheid van Jeroen Bosch is niet zonder gevaar… Hoe komt Paul ooit weer thuis?

Het spannende avonturenboek hoort bij de internationale tentoonstelling Jheronimus Bosch. Visioenen van een genie in het Noordbrabants Museum (12 februari t/m 8 mei 2016).

De tentoonstelling is onderdeel en hoogtepunt van het Nationale Evenementenjaar Jheronimus Bosch 500. ‘s-Hertogenbosch bruist het hele jaar van activiteiten die in het teken staan van Jheronimus Bosch.

Als oud-student aan de Kunstacademie in ‘s-Hertogenbosch is Paul van Loon de uitgelezen auteur om een spannend kinderboek te maken bij deze tentoonstelling.

Titel: Op zoek naar Jeroen (Bosch in zijn schilderijen)
Auteur: Paul van Loon
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868772
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Bosch – Thé Tjong-Khing
Lees ook:kik is op mik – Sietske Mol
Lees ook:Meester Kikker (filmeditie) – Paul van Loon
Lees ook:MaanMysterie (Dolfje Weerwolfje 17) – Paul van Loon
Lees ook:Word jij de nieuwe hoofdrolspeelster?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>