Gezond vegetarisch koken voor kids – Nicola Graimes

Gezond vegetarisch koken voor kids bevat meer dan 100 recepten voor spannende maaltijden boordevol gezonde ingrediënten. Snelle, eenvoudige en gezonde doordeweekse maaltijden voor het hele gezin. De rubriek Kids koken moedigt kinderen aan om zelf aan de slag te gaan in de keuken.

Eenvoudig te volgen recepten voor heerlijke klassiekers en nieuwe ideeën. Boordevol praktisch advies, gezonde tips en gerechten die je van tevoren kunt maken. Recepten voor het ontbijt, het lunchpakket, snacks voor na school, snelle doordeweekse maaltijden, ontspannen weekendgerechten en heerlijke zoete traktaties.

Dit vrolijke en frisse boek zit dan ook vol aantrekkelijke en voedzame recepten waarin groente op een interessante en inspirerende manier gebruikt wordt en die zelfs de lastigste eters – vegetarisch of niet – verlokken tot het eten van groente.

Van vleesvrije versies van klassieke favorieten – zoals worstjes met puree, chili en rijst of spaghetti bolognese – tot spannende, nieuwe combinaties zoals heerlijke broccolikoekjes of ramen met roze eieren; allemaal ideeën voor het hele gezin.

Titel: Gezond vegetarisch koken voor kids
Auteur: Nicola Graimes
Uitgeverij; Veltman
ISBN: 9789048314645
Voor kinderen en volwassenen.

Lees ook:Lekker koken met Vera de Muis
Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Broccoli in mijn ijs! – Emily MacKenzie
Lees ook:zelf kweken en zelf koken
Lees ook:Tip van de week: zelf kweken, zelf koken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>