Snoep verstandig, eet een boek!

Wil jij de recepten, eet- en snoepgeheimen van je favoriete schrijvers weten? Lees dan Snoep verstandig, eet een boek! geschreven door Marion van de Coolwijk.

Snoept Jacques Vriens tijdens het schrijven? Wat is het favoriete recept van Carry Slee en wat vindt Maren Stoffels het lekkerst? Met welk personage uit zijn eigen boeken zou Peter van Gestel uit eten willen?

Op deze en andere vragen geven kinderboekenschrijvers antwoord in dit boek vol grappige weetjes. Nodig je vrienden en familie uit om de vragen over eetgewoonten te beantwoorden en hun beste recept prijs te geven. Met alle recepten van je favoriete kinderboekenschrijvers én je eigen vrienden tover jij straks een heerlijk menu op tafel.

Om te weten:
Alle auteurs hebben belangeloos aan het boek meegewerkt. De opbrengst van dit boek gaat naar Stichting Lezen & Schrijven, een organisatie die ten doel heeft laaggeletterdheid te bestrijden. Het geld zal worden besteed aan een taalproject voor basisscholen

Auteur: Marion van de Coolwijk
Aantal pagina’s: 112
Leeftijdsadvies: 8+

Lees ook:Een toetje om te zoenen (De Cupcakeclub 3) – Marion van de Coolwijk
Lees ook:Kooktips voor Francine Oomen
Lees ook:Eetgeheimen te weten komen van je favoriete auteur?
Lees ook:De Olijke Tweeling in Parijs – Marion van de Coolwijk
Lees ook:De Olijke Tweeling viert feest – Marion van de Coolwijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Snoep verstandig, eet een boek!

  1. Pingback: Eetgeheimen willen weten van je favoriete auteur? | Kinderboeken

  2. hoi

    hoi

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>