Bloedbanden (De Kronieken van Goud en Bloed 1) – H.P. Janssens

BloedbandenBloedbanden van H.P. Janssens is een indrukwekkende roman vol historie, avontuur en bloedvetes voor Young Adults en het eerste deel in de serie Kronieken van Goud en Bloed.

Zuid-Frankrijk, midden zestiende eeuw. Vasco Montalbán is op de vlucht voor de sinistere bisschop Sforza, die het gezin Montalbán op de brandstapel bracht en nu ook op Vasco jaagt.

In het klooster van Beauregard probeert Vasco een nieuw leven op te bouwen, maar zelfs hier weet het spook van het verleden hem te vinden. Wanneer hij Orlando Orsini, een telg uit het roemrijke Orsinigeslacht, ontmoet escaleert de situatie en komen de gebeurtenissen in een stroomversnelling.

‘Ik ben verslaafd aan woorden, en aan wat je met woorden kunt – zinnen bouwen, beelden creëren, gevoelens oproepen. Zolang ik mij kan herinneren, ben ik ook gefascineerd door geschiedenis. En waar zijn beide intenser met elkaar verweven dan in een meeslepend historisch verhaal?’ – H.P. Janssens

Titel: Bloedbanden
Serie en deel: Kronieken van Goud en Bloed 1
Auteur: H.P. Janssens
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827538
Voor Young Adults.

Lees ook:Vrijbuiters (De Kronieken van Goud en Bloed 2) – H.P. Janssens
Lees ook:Naondel (Kronieken van het Rode Klooster 2) – Maria Turtschaninoff
Lees ook:Vasco en het groene monster – Edward van de Vendel
Lees ook:Donker Blauwe Woorden – Cath Crowley
Lees ook:Rat wil goud – Emy Geyskens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>