Vroeger en nu: stad & thuis – Eva Oburkova

Vroeger en nu StadOpen een flap en kijk in het verleden… Dat kan met de boekjes van auteur Eva Oburkova en illustratrice Alexandra Hetmerová over vroeger en nu.

Met dit boek kun je heel gemakkelijk een kijkje in het verleden nemen! Als je iets wilt weten over een doordeweekse dag in de stad, winkelen, vervoer, leuke dingen doen in het park, of het leven op school, hoef je alleen maar onder een van de vele flapjes in het boek over de stad te kijken. Wies de nieuwsgierige wasbeer kijkt steeds met je mee. Kun jij haar op elk plaatje vinden?

Als je iets wilt weten over typische dingen in de tuin, keuken, woonkamer, badkamer, kinderkamer, garage en verschillende soorten huizen, hoef je alleen maar onder een van de vele flapjes in het boek over thuis te kijken. En Wies de wasbeer kijkt ook hier weer met je mee!

Wonen

Titel: Vroeger en nu: stad / Vroeger en nu: thuis
Auteur: Eva Oburkova
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 97890483118669789048311873
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Hoe werkt een stad? – James Gulliver Hancock & Jen Feroze
Lees ook:Ik kies voor Lies en Wies – Riet Wille
Lees ook:Kerst met Wies en Bowe – Alianna Dijkstra
Lees ook:Zoek de schat!
Lees ook:Ik ♥ lezen: Wies de woeste piraat – Julia Boehme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>