De indiaan met het gouden hart

de indiaan met het gouden hartDit nieuwe, muizenissig spannende verhaal, dat zich afspeelt midden tussen de bizons en de wigwams, begint met een telefoontje van Patty Spring. Ze wil Geronimo uitnodigen voor de opening van een winkel van vrienden van haar. Geronimo kan uiteraard zijn geluk niet op; met Patty wil hij overal wel naartoe! Het blijkt een heel speciale winkel van twee indianen die allerlei indiaanse gedenkwaardigheden verkopen. Van één van Patty’s vrienden krijgt Geronimo een dromenvanger. Volgens haar vangt het je boze dromen en laat het alleen de fijne dromen door. Maar als Geronimo zijn nieuwe dromenvanger een mooi plekje in zijn slaapkamer probeert te geven valt hij van het krukje.

Wat een klap! Het licht in zijn ogen gaat uit… en het lijkt of hij een eeuwigheid slaapt. Midden in zijn droom belandt hij bij de hoofdman van een Indianen-stam. Maar er is iets vreemds aan de hand: het landschap wordt geteisterd door een verbazingwekkende droogte. Bovendien krijgt Geronimo te maken met een geheimzinnige verdwijning..

Titel: De indiaan met het gouden hart
Auteur: Geronimo Stilton

[isbn]9789085921080[/isbn]

Lees ook:‘s Avonds laat – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Red de witte walvis!
Lees ook:De ontdekking van de superparel
Lees ook:Een diefstal om van te smullen
Lees ook:Wedstrijd Hoe overleef ik zonder dromen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>