De schat van inktvis eiland – Reggie Naus

Spannend en sprankelend debuut! De schat van Inktvis Eiland van Reggie Naus.Na de dood van haar ouders krijgt Rowan Stevenson als erfenis een schatkaart. En een brief, waarin staat dat ze op zoek moet gaan naar haar oom Groenbaard, ver weg in het Caribisch gebied. Hij blijkt een piraat te zijn!

Met zijn schip De Zeehavik beginnen ze aan een lange, spannende reis. Rowan is niet voor een kleintje vervaard – vaak is ze dapperder dan haar vriendje Peter – maar ze moeten het wel opnemen tegen koppenkrimpers, soldaten en het mysterieuze monster van Inktvis Eiland… Bovendien zit ook de gevaarlijke Bartholomeus Grimm, de schrik van de zeven zeeën, achter de schat aan!

Pippi Langkous meets De kleine kapitein in dit boek over het slimme, handige en onversaagde piratenmeisje Rowan. De avonturen volgen elkaar in rap tempo op, en dat maakt het ook heel geschikt om voor te lezen.

Reggie Naus (1973) heeft een vlotte pen en een heel eigen, luchtige toon. Hij schrijft voor kranten en tijdschriften en heeft eerder twee historische non-fictie boeken gepubliceerd. Zijn debuut als kinderboekenschrijver is origineel, geestig en spannend. Een boek dat leest als een film!

Leeftijdsadvies: 8+
Pagina’s: 192
Verschijnt oktober 2008

 

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:De zombie van Zandwijk (De piraten van hiernaast 6) – Reggie Naus
Lees ook:De dikke piraten van hiernaast – Reggie Naus
Lees ook:De kikkerkol (Trubbel de trol 2) – Reggie Naus
Lees ook:Broederschap van de bok – Reggie Naus
Lees ook:Boektrailer De wraak van Balthasar Grimm

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De schat van inktvis eiland – Reggie Naus

  1. weet ni

    ik heb het boek gelezen

      /   Reply  / 
    1. Rob

      En wat vond je ervan?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>