Kruisende zwaarden

Kruisende zwaarden is een spannend ‘koning Arthur’ verhaal in een eigentijds perspectief. Voor liefhebbers van ridderverhalen. Met mooie illustraties van Harmen van Straaten.

Ivander is een ridderfan. Daarom neemt zijn vader hem mee naar een oud kasteelhotel in Engeland, dat is gebouwd op de plek waar ooit Koning Arthur woonde. Tenminste, dat beweert de hoteleigenaar – maar Ivander begrijpt natuurlijk wel dat die oude tafel in zijn kamer heus niet de echte Ronde Tafel is.

Als hij een keer ’s nachts uit het raam naar het meer kijkt, ziet hij ineens een wonderlijke schittering midden op het water. Ook Ruby, de dochter van de hoteleigenaar, heeft iets gezien.Samen gaan ze met een roeibootje het meer op, om te kijken of ze achter het geheim van deze schittering kunnen komen. En dat is het begin van een zoektocht die spannender is dan Ivander ooit had kunnen dromen.

 

Auteur: Maaike Fluitsma
Leeftijdsadvies: 8+
Pagina’s: 128
Verschijnt september 2008

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

 

Lees ook:Trailers: Arthur en de wraak van Malthazard
Lees ook:Koning Arthur – Marc Veerkamp
Lees ook:Arthur en de tattoo van Wolf (Familie Staartjes 2) – Kaat Vrancken
Lees ook:Arthur wordt beroemd – Håkon Øvreås
Lees ook:Nachtelijk avontuur bij Stonehenge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>