Wereld vol gevaar (The Finisher 4) – David Baldacci

Wereld vol gevaarWereld vol gevaar is het spannende vervolg en alweer het vierde deel in de serie The Finisher van David Baldacci.

Delph en ik hoorden dreunende hoeven op de grond, klapperende vleugels in de lucht en schrille kreten van onbekende schepsels. Ik hield mijn toverstaf in de aanslag, niet weten of er hordes afschuwelijke beesten op ons af zouden komen.

Vega Jane en haar beste vriend Delph hebben van tovenares Astrea geheime instructies gekregen waarmee ze het levensgevaarlijke Moeras zouden kunnen doorkruisen – nooit eerder is dat iemand gelukt.

Het Moeras bestaat uit vijf Cirkels vol gevaar, het ene nog groter dan het andere: een doolhof van botten, een rivier waarin de dood de wacht houdt, een verschroeiend hete vlakte, een wezen dat op zielen jaagt en een ondoordringbare, betoverde muur… Astrea heeft Vega Jane alles geleerd wat ze wist. Maar is dat genoeg om te overleven in een moeras dat is geschapen om te doden?

Titel: Wereld vol gevaar
Serie en deel: The Finisher 4
Auteur: David Baldacci
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025872083
Voor Young Adults.

Lees ook:Rennen voor je leven (The Finisher 3) – David Baldacci
Lees ook:Vechten voor de waarheid (The Finisher 1) – David Baldacci
Lees ook:Sprong in de wildernis (The Finisher 2) – David Baldacci
Lees ook:Pas op: nog meer gevaar! (Pas op: gevaar! 2) – David O’Doherty
Lees ook:De nachtuilen (De nachtuilen 1) – Jeroen van Unen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>