Robots op hol (Een huis vol robots 2) – James Patterson & Chris Grabenstein

Robots op holRobots op hol, het tweede deel in de serie Een huis vol robots van James Patterson en Chris Grabenstein, is wederom een doldwaas, hilarisch én spannend avonturenboek, tjokvol geweldige illustraties voor kinderen vanaf 9 jaar.

Sammy Hayes-Rodriguez en zijn ‘broerbot’ E maken elke dag nieuwe vrienden. Zeker nu E op school de tijdelijke plaatsvervanger is van Sammy’s zieke zusje.

Maar dan gebeurt er een ramp: E krijgt een storing, precies op het moment dat er een nieuwe en supercoole robot opduikt. En als Sammy wil achterhalen wat er mis is met E, ontdekt hij dat zijn hele familie gevaar loopt!

‘Lezen is een van de fundamentele bouwstenen van het leven en kan je naar een andere wereld transporteren. Het wakkert de verbeelding aan en helpt je op school.’ – James Patterson

Zeg ‘James Patterson’ en je zegt ‘leesbevordering’. De Amerikaanse bestsellerauteur besteedde miljoenen dollars en doneerde honderdduizenden boeken om kinderen aan het lezen te krijgen. Maar nog belangrijker: zijn eigen jeugdromans zitten propvol spanning, humor en tekeningen – zodat zelfs de lastigste lezers overtuigd raken.

Titel: Robots op hol
Serie en deel: Een huis vol robots 2
Auteur: James Patterson & Chris Grabenstein
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044826241
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Mijn broer de robot (Een huis vol robots 1) – James Patterson & Chris Grabenstein
Lees ook:Het geheim van de verboden stad (Schattenjagers 3) – James Patterson & Chris Grabenstein
Lees ook:Ik wil hier weg! (Rotschool 2) – James Patterson & Chris Tebbets
Lees ook:De ergste jaren van mijn leven (Rotschool 1) – James Patterson & Chris Tebbetts
Lees ook:Losgeld (Bodyguard 2) – Chris Bradford

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>