Unplugged – Donna Freitas

UnpluggedWat als je leven zich alleen nog maar online zou afspelen? Je leest erover in de nieuwe Young Adult roman Unplugged van Donna Freitas.

Skye leeft in de App-wereld; een extravagante, online versie van de echte wereld. Ze werd hier jaren geleden door haar familie naartoe gestuurd in de hoop op een beter leven, maar Skye is een niemand.

Een virtuele zestienjarige zonder geld voor dure downloads en exclusieve apps, die van haar virtuele personage iets bijzonders kunnen maken zodat ze in de App-wereld zal opvallen. Al haar hoop is gevestigd op het moment dat ze mag uitpluggen en haar familie in de echte wereld kan ontmoeten.

Maar dan worden de grenzen tussen de twee werelden gesloten en zit Skye voor de rest van haar leven gevangen in de App-wereld. Skye riskeert haar leven om haar droom waar te maken – maar eenmaal terug op aarde ontdekt ze dat de realiteit veel duisterder is dan ze zich herinnerde.

Titel: Unplugged
Auteur: Donna Freitas
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789020678918
Voor Young Adults.

Lees ook:De mensenmarkt (Unplugged 2) – Donna Freitas
Lees ook:Survivalgame (The Mortality Doctrine 3) – James Dashner
Lees ook:Mijn naam is Nul – Luigi Ballerini
Lees ook:Chanda’s oorlog
Lees ook:Girl online on tour (Girl Online 2) – Zoe Sugg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>