Het geheim van de draak (De zoon van Artan 1) – Guido Kees

De zoon van ArtanWapengekletter, drakengebrul en hoefgetrappel. Je vindt het allemaal in het eerste deel van het tweeluik De zoon van Artan van Guido Kees met de titel Het geheim van de draak.

In 1366, een tijd van ridders en stoere burchten, wordt het domein van burchtheer Artan opgeschrikt door de verschijning van de draak Bogdor. Artan trekt er met zijn beste mannen opuit om het monster te bestrijden.

Maar hij verdwijnt spoorloos. Wolf, zijn zoon, besluit om alleen te gaan vechten tegen de draak. Kan Wolf de draak verslaan? En vindt hij zijn vader terug? Dit middeleeuwse verhaal neemt je mee op een tocht vol avontuur, hartverwarmende vriendschap en ontroerende heldendaden.

De zoon van Artan is een reeks op Ketnet met Vlaamse topacteurs als Geert Van Rampelberg, Louis Talpe, Stefaan Degand, Kim Hertogs en Robby Cleiren. Het is een verhaal van lang geleden over de dingen van nu: vriendschap, angsten overwinnen, verlies verwerken en kiezen tussen goed en kwaad.

De zoon van Artan Fragment

Titel: Het geheim van de draak
Serie en deel: De zoon van Artan 1
Auteur: Guido Kees
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401433822
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:De drakenmeester (De zoon van Artan 2) – Guido Kees
Lees ook:Robby en zijn vrienden – Kolet Janssen
Lees ook:Beestenboel! – Stefaan Van Laere
Lees ook:Klassieker: Kleine Draak – Lieve Baeten
Lees ook:Jakko en Kees op wereldreis (Jakko en Kees 1) – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>