Muis overboord! (Groene reeks 5) – Geronimo Stilton

Muis overboordGeronimo als kapitein op een gi-ga-groot schip? Geronimo als ontdekkingsreiziger die de zeeën trotseert op zoek naar nog onontdekte plekken in de wereld? Eh nee, dat is niet het eerste waar je aan denkt bij de beroemdste angstmuis van Muizeneiland!

En toch … als Geronimo op een dag een brief ontvangt met een uitnodiging om naar Portugal te komen, kan hij zijn ogen niet geloven. Er staat namelijk in dat hij een afstammeling is van de wereldberoemde Portugese ontdekkingsreiziger Vasco da Gama!

En omdat het precies 500 jaar geleden is dat deze stoere ontdekkingsknager als eerste Europeaan helemaal naar India wist te varen, zou er een speciaal evenement worden georganiseerd.

Eenmaal in Portugal kwam Geronimo er al snel achter dat het niet zomaar om een feestje ging. Nee, het was de bedoeling dat hij samen met de andere gasten de hele reis van Vasco zou gaan naspelen! Wat!? Dat betekende maandenlang varen over de woeste golven!

En dat terwijl Geronimo als de dood voor water is, nauwelijks kan zwemmen, en daarbij ook nog eens mega-veel last heeft van zeeziekte! Je begrijpt, hij zag al groen voordat het schip ook nog maar een meter had gevaren.

En toen wist hij nog niet eens dat sommige van de bemuizingsleden hun eigen geniepige plannetjes hadden…

Titel: Muis overboord!
Serie en deel: Groene reeks 5
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923404
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Moby Dick – Geronimo Stilton
Lees ook:Wat moet ik met een mammoet? (Rode reeks 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:Vasco en het groene monster – Edward van de Vendel
Lees ook:De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton
Lees ook:De grote Geronimo Stilton omnibus – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>