Seeker – Arwen Elys Dayton

Seeker“De next big thing na The Hunger Games en Divergent!” Zo wordt de nieuwe trilogie Seeker aangekondigd binnen het genre Young Adult. De filmrechten zijn inmiddels al verkocht en het eerste deel is nu verkrijgbaar in het Nederlands.

Seeker is het verhaal van Quin Kincaid. Ze heeft jaren van intensieve training ondergaan om, zoals zij dat zelf denkt, het nobele doel van een eerbiedwaardige Seeker (Nederlands: Zoeker) na te streven.

Pas wanneer het te laat is, ontdekt ze dat ze de oude artefacten en de heilige kennis niet voor iets nobels zal gebruiken maar om een moordenaar te worden. Van een afgelegen landgoed in Schotland naar het drukke, futuristische Hong Kong; Quin doet er alles aan om haar lot te ontlopen, maar ze kan er niet aan ontkomen.

In een allesbeslissende strijd hoog boven Londen biedt ze het hoofd aan oude en nieuwe vijanden en zal ze haar pad voor de toekomst moeten kiezen.

Het zou toch fijn zijn als ik dit zou overleven, dacht Quin. Ze dook naar rechts terwijl het zwaard van haar tegenstander langs de linkerkant van haar lichaam suisde en bijna haar arm afhakte. Quins eigen zweepzwaard lag opgerold in zweepvorm in haar hand. Met een knal sloeg ze het uit tot een lang, stevig zwaard. Het zou echt zonde zijn als hij nu mijn hoofd kapotsloeg. Ik ben er bijna. De enorme man met wie ze vocht leek het een geweldig vooruitzicht te vinden dat hij haar misschien ging vermoorden.

Magie gemixt met wetenschap, tijdreizen en zowel realistische als fantasyfiguren maken dit tot een meeslepend boek. Seeker is niet het eerste boek van Arwen Elys Dayton, maar wel het eerste boek in het genre Young Adult.

Titel: Seeker
Serie en deel: Seeker 1
Auteur: Arwen Elys Dayton
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000329939
Voor Young Adults.

Lees ook:Traveler (Seeker 2) – Arwen Elys Dayton
Lees ook:Disruptor (Seeker 3) – Arwen Elys Dayton
Lees ook:400.000 Twilightboeken verkocht
Lees ook:De start van Literatour 2015
Lees ook:Bibliotheek der zielen – Ransom Riggs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>