Het verraad in de Dalen

Fire CashoreEr heerst onrust in de Dalen. De troon van de jonge koning Nash wankelt. Zowel in het noorden als in het zuiden mobiliseren opstandige landheren hun troepen en beramen ze snode plannen om Nash af te zetten. Een oorlog is onafwendbaar.

De onrust in het land bedreigt ook de wereld van Vlam, half vrouw, half monster. Haar verbijsterende schoonheid laat niemand onverschillig en lokt de meest extreme reacties uit, van mannen én van vrouwen. Haat en liefde beheersen haar leven en maken een normaal bestaan zo goed als onmogelijk. Haar redding, maar ook haar vloek is het vermogen de gedachten en gevoelens van de mensen om haar heen te beheersen.

De enige die niet gevoelig lijkt voor haar invloed is prins Brigan…

Het verraad in de Dalen is de prequel van het spannende De gave van Katsa en speelt zich zo’n dertig jaar eerder af, maar is zelfstandig te lezen.

Titel: Het verraad in de Dalen
Auteur: Kristin Cashore

[isbn]9789048804399[/isbn]

Lees ook:Wie je morgen bent – Rebecca Stead
Lees ook:De hemel van Heivisj
Lees ook:Pieken en dalen
Lees ook:De vloek van Angus (Verhalen uit het betoverde rijk 1) – Bruce Coville
Lees ook:Nieuwe directeur Stichting Lezen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>