Eekhoorn in de herfst & Eekhoorn in de winter – Lotje

Eekhoorn in de herst winter

Eekhoorn in de herfst en Eekhoorn in de winter zijn twee speelse kijk- en zoekboeken van Lotje vol vraagjes en opdrachten. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Eekhoorn geniet van de seizoenen. In de herfst onderzoekt hij alle kleuren en smaken van de natuur. In de winter ziet hij waar zijn dierenvriendjes slapen en leert hij de begrippen van plaats kennen. Op elke bladzijde is van alles te ontdekken!

Het is herfst! De blaadjes waaien van de bomen. Eekhoorn klimt uit zijn gezellige huisje in de holle boom en steekt zijn neusje in de lucht. Hij heeft zin in een hapje! In de herfst groeit er veel lekkers in de natuur, in allerlei kleuren. Wat eten zijn dierenvriendjes in de herfst? En vindt Eekhoorn dat ook lekker? Zie jij op elke bladzijde de rode paddenstoel met witte stippen?

Het is winter! In het bos ligt een dik pak sneeuw. Veel dieren gaan lekker slapen in hun warme huisjes. Eekhoorn is ook een beetje moe, maar voordat hij gaat slapen moet hij nog iets belangrijks doen … Welterusten zeggen tegen al zijn dierenvriendjes! In welke nestjes slapen de dieren? En vind jij op elke bladzijde het sneeuwklokje?

Eekhoorn in de herfst Illustratie

Titel: Eekhoorn in de herfst / Eekhoorn in de winter
Auteur: Lotje
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 97890448289799789044828986
Voor kinderen vanaf 30 maanden.

Lees ook:Eekhoorn in de lente & Eekhoorn in de zomer – Lotje
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is winter! – Ruth Wielockx
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is herfst! – Ruth Wielockx
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is lente! – Ruth Wielockx
Lees ook:Een bos vol herfst – Mariken Jongman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>