Kleine uil en de boem – Paul Friester

Kleine uil en de boemHet eerste verhaal over het uiltje dat niet kan ophouden met huilen (Waarom huil je, kleine uil?) was een regelrechte hit. Nu verschijnt er een tweede, minstens zo’n vertederend en herkenbaar avontuur over hem.

De kleine uil heeft groot verdriet: zijn mooie rode boem is weg! Maar wat is een boem? Als hij het probeert uit te leggen aan de andere dieren, heeft iedereen er een ander idee over, maar niemand kan de kleine uil helpen.

Tot de raaf hen wijst op een rode ballon die vastzit in een boom. De boem van kleine uil! Enthousiast vliegt het uiltje eropaf en… BOEM! “Nog een keer!” roept hij daarna enthousiast.

Kleine uil en de boem van Paul Friester is een troostrijk, grappig prentenboek voor alle kinderen van wie de ballon stukgaat: je kunt ervan schrikken, maar je kunt er ook om lachen!

Titel: Kleine uil en de boem
Auteur: Paul Friester
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051165555
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Waarom huil je, kleine uil? – Paul Friester
Lees ook:Toverboekjes: Vriendje? – Charlotte Gastaut & Uiltje en de rode bril – Léna Mazilou
Lees ook:Slaap lekker, Uiltje – Stephanie Shaw
Lees ook:boem, het wakkere Slaapschaap
Lees ook:Tsjing bam boem – Frédéric Stehr

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>