Een plekje voor Koetje – Katrien Vandewoude

Een plekje voor KoetjeEen plekje voor Koetje van Katrien Vandewoude is een zacht en zorgzaam verhaal over vriendschap, familie en dierenliefde met prachtige illustraties van Madelon Koelinga.

Zorg je voor mij? vraagt kat Koetje aan Lukas. Maar papa en mama willen geen kat meer sinds Lukas een klein broertje heeft. Katten kunnen gevaarlijk zijn voor een baby, vooral als ze zo gek doen als hun overleden kat Clio.

Enkele dagen later ziet Lukas Koetje bij Floor voor het raam zitten. Heeft Koetje ook aan Floor gevraagd om voor haar te zorgen? Of is ze gewoon op zoek naar het fijnste plekje om te wonen?

“Lukas meent een kat te begrijpen, maar ervaart dat dieren én mensen moeilijker te doorgronden zijn dan hij dacht. Liefde voor dieren, wennen aan een nieuw broertje of zusje, dementie, respect voor de ander: daar draait dit boek om.” – Katrien Vandewoude

Een plekje voor Koetje Illustratie

Titel: Een plekje voor Koetje
Auteur: Katrien Vandewoude
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827026
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Kat en Mus redden Kip – Katrien Vandewoude
Lees ook:Wat fijn dat wij nu vriendjes zijn!
Lees ook:Kat en Mus gaan naar zee – Katrien Vandewoude
Lees ook:Chatroom; van onschuldig avontuur naar ware nachtmerrie
Lees ook:Lukas & Leo – Pamela Zagarenski

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>