Gezocht: Koen Konijn, boekendief – Emily MacKenzie

Gezocht Koen Konijn boekendiefHet kinderboek Gezocht: Koen Konijn, boekendief is een humoristisch en stoer prentenboek over het belang van lezen en geschikt voor alle leeftijden. 

Koen Konijn houdt ontzettend veel van lezen. Hij heeft al Alice in Wortelland, Reis om de wei in 80 dagen, Konijn en Beer, Paulus het boskonijn en De gevaarlijke Meneer Vos. Als hij zijn eigen boeken uit heeft, gaat hij zelfs op pad om boeken te stelen.
Hij breekt in bij Arthur. Maar die ziet al snel de lege plekken in zijn boekenkast. Samen met de politie gaat hij op zoek naar de boekenboef.

Konijnen dromen meestal van sla en worteltjes. Sommige konijnen dromen van een veld vol sappige paardenbloemen. Maar Koen niet… Koen droomt van boeken. En hij droomt niet alleen van boeken… hij wil ook altijd lezen!Gezocht Koen Konijn boekendief Illustratie

Emily MacKenzie is illustrator en grafisch ontwerper. Ze werkt meestal met inkt en aquarel. Jeugdherinneringen, kleurrijke voorwerpen en bonte stoffen vormen haar inspiratiebronnen. Emily woont in Edinburgh en dit werk is haar eerste prentenboek.

Titel: Gezocht: Koen Konijn, boekendief
Auteur: Emily MacKenzie
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000343867
Voor kinderen onder de 6 jaar.

Lees ook:Sammie en de wollen wonderenwedstrijd – Emily MacKenzie
Lees ook:Een konijn voor Lot (Koen en Lot 8) – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het konijn – Jozua Douglas
Lees ook:Broccoli in mijn ijs! – Emily MacKenzie
Lees ook:Koen wint een prijs (Koen en Lot 9) – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>