Leer vormen met Dribbel – Eric Hill

Leer vormen met DribbelWereldwijd zijn er al ruim 50 miljoen boekjes over het hondje Dribbel verkocht. Er zijn dus maar weinig mensen die het aandoenlijke hondje niet kennen. Onlangs verscheen er weer een mooi, stevig kartonboek om vormen mee te leren.

Al meer dan dertig jaar groeien generaties peuters met hem op. Met dit nieuwe, overzichtelijke kartonboek, leren kleine kinderen vormen herkennen aan de hand van simpele, duidelijke voorwerpen. Onmisbaar tijdens de eerste stapjes van een kind in de herkenning van de eigen omgeving!

Eric Hill (1927-2014) bedacht het gevlekte hondje Dribbel speciaal voor zijn zoontje Christopher. Het eerste boek Waar is Dribbel? (1980) werd een bestseller. Sindsdien is Dribbel een van de bekendste figuurtjes uit de internationale jeugdliteratuur.

Het boekje heeft een handig formaat en bevat een lief verhaal waarin kinderen zich kunnen herkennen en spelenderwijs leren.

Titel: Leer vormen met Dribbel
Auteur: Eric Hill
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000343935
Een kartonboekje voor peuters.

Lees ook:Dribbel kleuren – Eric Hill
Lees ook:Hier is Dribbel! – Eric Hill
Lees ook:Ik hou van jou, Dribbel – Eric Hill
Lees ook:Dribbel naar het museum – Eric Hill
Lees ook:Dribbels grote kijk- en leerboek – Eric Hill

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>