Nog eens, mama! – Mack

In dezelfde lijn als ‘Nog hoger, papa!’ Gewoon superleuk.

boekbeschrijving
In deze kartonboekjes spelen babydieren en kleine dieren met hun mama. Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat baby en mama allemaal samen doen en hoe hoog de diertjes durven te vliegen, duikelen en springen.

De onmiskenbare Mack stijl
een combinatie van tekeningen en foto’s, en dan in een schattig kartonboekje met flapjes. Op elke linkerpagina staat een foto van een wild dier,  in zijn echte leefomgeving. De achtergrond loopt op de rechterbladzijde door. En rechts staat ook steeds een tekening van hetzelfde dier als op de foto links.  Korte teksten, waarin steeds de moeder iets aan zijn kleintje vraagt. Als je het flapje optilt, zie je het jong op verrassende manier in de lucht. “Nog eens, mama!” zegt het kleintje steeds. Leuk om samen te bekijken, zeker als jouw kleintje de flapjes op mag tillen.

Titel: Nog eens, mama
Maker: Mack
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044819779
Vanaf ongeveer anderhalf a twee jaar

Lees ook:Hoger, papa! – Mack
Lees ook:Raad eens? Bloemen – Yusuke Yonezu
Lees ook:Waterpret – Kathleen Amant
Lees ook:Grom Grom – Mack
Lees ook:De zonnige Zomer – Mack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>