Kus in de nacht

kus in de nachtScarlett Wakefield hoopt op een probleemloze start van het nieuwe schooljaar, maar die hoop wordt meteen de grond in geboord als Plum Saybourne naar Scarletts kostschool wordt gestuurd. Scarlett en Plum kennen elkaar nog van hun oude school St. Tabby en waren toen al gezworen vijanden. Maar Scarlett laat zich door Plums komst niet uit het veld slaan. Sinds ze verliefd is op Jase, de zoon van de tuinman, zit ze op een roze wolk. Dan wordt Jase’ vader dood op het schoolterrein gevonden. Jase wordt door de politie gearresteerd en beschuldigd van moord. Scarlett gaat op onderzoek uit. Tot haar grote schrik lijken alle aanwijzingen verband te houden met de mysterieuze dood van haar ouders, ruim tien jaar eerder.

Kus in de nacht is het derde deel over de jonge speurder Scarlett Wakefield. Eerder verschenen Fatale kus en Zoenen & leugens, spannende murder mysteries met een chicklitsausje!

Titel: Kus in de nacht
Auteur: Laurie Henderson

[isbn]9789049924416[/isbn]

Lees ook:Leesfragment Fatale kus
Lees ook:Paper Towns – Waar is Margo Spiegelman?
Lees ook:L.A. Candy
Lees ook:Drakendal (Bovenwereld 1) – Scarlett Thomas
Lees ook:Preview Sweet Little Lies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>