Van wie is dat huis? – Joukje Akveld

Van wie is dat huisHet tweede deel in de peuterserie themaboekjes van Uitgeverij Gottmer met de titel Van wie is dat huis? is wederom van Joukje Akveld, maar werd ditmaal geïllustreerd door Annemarie van Haeringen. In dit deel staan verschillende soorten huizen centraal.

Van wie is dat kasteel, die iglo, die paddenstoel en dat paleis? Alle onderkomens zijn op verrassende wijze in beeld gebracht door de veelvuldig bekroonde Van Haeringen.

“De acht raadsels lijken misschien simpel, maar door het doordachte concept en het prachtige samenspel tussen tekst en beeld is deze serie veel meer dan zomaar een verzameling educatieve boekjes,” aldus Uitgeverij Gottmer.

Het eerste deel in de serie heet Van wie is die hoed? en werd in september 2015 bekroond met de KIDDO Leespluim. Susan Venings van Kinderboekenpraatjes.nl noemde dit kartonboekje “de Mercedes onder de peuterboekjes!”

Van wie is dat huis Illustratie

Titel: Van wie is dat huis?
Auteur: Joukje Akveld
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025759674
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Leespluim september 2015: Van wie is die hoed? – Joukje Akveld
Lees ook:Van wie is die hoed? – Joukje Akveld
Lees ook:Van wie is die auto? – Joukje Akveld
Lees ook:Van wie is die staart? – Joukje Akveld
Lees ook:Mijn kleine safari – Joukje Akveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>