Kwak! Kwak! & Arf! Arf! – Sebastien Braun

Arf Arf Hoe doet dit dierKwak! Kwak! en Arf! Arf! zijn vrolijke peuterboeken met flapjes uit de serie Hoe doet dit dier? van Sebastien Braun. Dit is een kleurrijke serie kartonboekjes over dieren.

De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die net beginnen te praten. Met frisse illustraties, stevige flappen en een leuke verrassing aan het eind, zijn dit de perfecte boekjes voor alle nieuwsgierige dreumesen en peuters.

Deel 5 Kwak! Kwak! gaat over eenden en hun buren in en rond de sloot. Kikkers, vlinders, veldmuisjes: met dit boekje leren kinderen spelenderwijs de namen én geluiden van de dieren te herkennen. Hoe doet het eendje? Kwak! Kwak!

Kwak kwak

Het zesde deel Arf! Arf! gaat over zeehonden en hun buren op en rond het strand. Meeuwen, dolfijnen, krabben: met dit boekje leren kinderen spelenderwijs de namen én geluiden van de dieren te herkennen. Hoe doet de zeehond? Arf! Arf!

Titel: Kwak! Kwak! & Arf! Arf!
Serie en deel: Hoe doet dit dier? 5 & 6
Auteur: Sebastien Braun
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760694 / 9789025760687
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Oehoe! Oehoe! – Sebastien Braun
Lees ook:Brrr! Brrr! – Sébastien Braun
Lees ook:De beestjesboom – Sebastien Braun
Lees ook:Op de boerderij – Een superleuk flapboekje
Lees ook:Wilde dieren van het noorden – Dieter Braun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>